Mooie resultaten voor KiLL op het toernooi van Buggenhout

6 dappere musketiers zijn afgelopen weekend onze clubkleuren gaan verdedigen in het verre Buggenhout – er werden enkele topresultaten behaald !

Op zaterdag  veroverden Els en Sofie als tweede  reekshoofd zonder setverlies de titel  in DD C2. Topprestatie nr. 1 !

Jessica en Kyrlyn hadden iets meer tegenstand in DD C1 maar wisten na een driesetter toch de finale te bereiken. Hierin bleken de tegenstanders nipt te sterk, onze dames verloren na een wedstrijd met uitstekend badminton  in drie sets – de laatste set met 22-20…balen…maar toch topprestatie nr.2 !

Op zondag was Kyrlyn goed op weg om haar vierde enkeltoernooi in C2 op zes deelnames te winnen. Een sterke tegenstandster maar vooral een pijnlijke arm gooiden op het laatste moment in de finale nog roet in het eten….opnieuw balen…maar toch : topprestatie nr. 3 !

Competitiebeest Kyrlyn vond dat het nu wel welletjes was geweest : na twee verloren finales was het tijd om eens een titel te veroveren. Kyrlyn en Roel denderden  tot hun eigen verbazing als een pletwals over de tegenstand in GD C1. Na een voorronde zonder setverlies werd er ook in de finale geen spaander heel gelaten van de tegenstand….topprestatie nr. 4 !

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.