KiLL 1D vs Leeuwse 1D: 3-5

Ready? Set? Go!!

De kop is eraf. De dames hebben hun eerste match van het jaar achter de rug.

Bij de eerste uitwedstrijd viel de heuglijke eer te beurt aan de dames van Leeuwse. Voornemens werden gesmeed, objectieven scherp gesteld, enthousiasme top!

De tegenstand werd, met dank aan de kapitein van dienst, grondig geanalyseerd en de opstelling vakkundig gemaakt. De eerste dubbel werd gespeeld door Eva & Kyrlyn die de duimen moesten leggen tegen het super geoliede duo van Leeuwse. Kyrlyn en Sofie D reven de punten dan weer binnen in hun match. Het Sofietjes-team had even tijd nodig om op gang te komen, draaide op volle toeren in de 2e set maar gaf de 3e set dan toch uit handen. En ook Eline en Sofie R geraakten niet voorbij de tegenstand.

In de enkels werd alles uit de kast gehaald; Sofie D moest ondanks volledige overgave en een mooi staaltje badminton nipt de duimen leggen en kijkt nu al uit naar een rematch. Kyrlyn, naar goede gewoonte, ging, speelde en won en ook Eva won haar match met naar het leek ogenschijnlijk gemak. Eline kwam juist een paar puntjes te kort voor de overwinning. Alle enthousiasme ten spijt werd het dus 3-5 voor Leeuwse. Los van het spel werd er gegeten, stiekem gesnoept en gesmeukeld. De eerste batch koekjes werden met veel smaak verorberd, beoordeeld en goedgekeurd. De standaard is gezet. Koekjeschallenge accepted!!!

Sofie.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.