Zalen

Sportoase

Op maandagavond beschikken we in Sportoase Philipssite over 12 banen. Je bent er van harte welkom om vrij te spelen. Op een sommige speeldagen organiseren we hier ook trainingen of ons maandagtoernooi.

Adres: Philipssite 6 – 3001 Heverlee
Zaal: Arena
Wegbeschrijving: Achter de bar bevindt zich een trap. Onderaan de trap kan je rechts de gang met de kleedkamers binnen gaan. Aan het einde van deze gang is de toegang tot de zaal.

Opgelet: onze competitiewedstrijden gaan door in de sporthal van UCLL

Foto Arena Sportoase
Arena Sportoase
Foto Arena Sportoase
KiLL Leuven @ Arena Sportoase

Sporthal UCLL

Op dinsdag, donderdag en zaterdag kunnen we  terecht in de sporthal van UC Leuven Limburg (Campus Hertogstraat). Op elk van deze dagen ontvangen we je graag voor het vrij spel. Soms organiseren we op donderdag ook trainingen voor beginners.
Vergis je niet… Deze sporthal ligt vlak naast de gemeentelijke sporthal, waar we geen banen ter beschikking hebben. Aan de felroze borden van de UCLL kan je de juiste hal herkennen.

Adres: Kerpelstraat 70 – 3001 Heverlee / Hertogstraat 178 – 3001 Heverlee
Zaal: Grote zaal
Wegbeschrijving: Het parkeerterrein van deze sporthal kan je oprijden via de ingang (een witte poort en automatische slagboom) in de Kerspelstraat, net voorbij de gemeentelijke sporthal.
De ingang van de fietsenstalling bevindt zich dan rechts van het gebouw, om de hoek. Je geraakt er ook via de ingang in de Hertogstraat.
Wie met de wagen komt, kan de wagen parkeren op het parkeerterrein zelf of in de ondergrondse parking. Deze ligt links van het gebouw, om de hoek.

Foto Parkeerterrein UCLL
Parkeerterrein UCLL
Foto Ondergrondse Parking UCLL
Ondergrondse parking UCLL
Vanuit de ondergrondse parking en de fietsenstalling ga je het gebouw binnen via de rode deur. Eén verdieping hoger (op het gelijkvloers) kom je via de deur schuin tegenover de trappen in de sportzaal terecht. Voor de kleedkamers moet je nog een verdieping hoger zijn.

Foto Sportzaal UCLL
Sportzaal UCLL