KiLL 3H behaalt 3de plaats

Voor 3H zit het competitieseizoen erop. Zij sloten het seizoen af met 3-5 winst tijdens hun bezoek aan de buren van Dijlevallei en zetten zo een mooi seizoensresultaat neer.

Op 8 januari begonnen ze eraan tegen W&L, maar dat jonge geweld was duidelijk te sterk voor onze heren. De tweede ontmoeting bracht een bezoek aan Everbergse, waar ze werden ontvangen door een groepje Indiërs. Ook daar moesten ze de duimen leggen. Nu al was duidelijk dat plaats 1 en 2 te hoog gegrepen zou zijn.

Het zou dus moeten gebeuren tegen Pluimke Klop, Bertemse en Dijlevallei. Pluimke Klop, uit Huldenberg, kwam in Heverlee de volle buit halen, maar onze heren gingen wel met 0-8 winnen in Bertem en hielden thuis ook Dijlevallei af.

In de terugronde deden onze heren wat ze moesten doen. Punten pakken tegen W&L en Everbergse hoorde daar niet bij. In de andere wedstrijden trokken ze steeds aan het langste eind.

Een mooie derde plaats dus voor KiLL Leuven 3H, dat dit seizoen vertegenwoordigd werd door Davy Meeus, Dirk Vangrunderbeeck, Joris Vanhoecke, Koenraad Heiremans, Nick Van Steerteghem, Stijn Lemmens, Toon Vandael en Wim Nys.

Proficiat, heren!!!

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.