KiLL Leuven zoekt … wedstrijdleiders

Badminton Vlaanderen heeft onlangs een nieuwe versie van het competitiereglement (C320) goedgekeurd. Hierdoor zullen er vanaf het seizoen 2018-2019 wat wijzigen zijn aan de competitie, ook in onze provincie.

Zo zal de thuisclub bij elke ontmoeting instaan voor de aanwezigheid van een officiële wedstrijdleider. Als die meer dan één ontmoeting moet leiden (bv: bij meerdere gelijktijdige thuisontmoetingen), mag de wedstrijdleider zelf niet meespelen. Daarom is het voor onze cub belangrijk dat we over voldoende wedstrijdleiders beschikken.

Op dit moment hebben we er (maar) twee. Dat betekent dus dat we er nog wel een aantal willen/moeten opleiden. Meer informatie hierover vind je op de website van Badminton Vlaanderen of kan je bij Stijn krijgen.

Momenteel zijn er twee opleidingen gepland:

• Tienen: 14 en 15 mei, telkens van 19u tot 23u (gespreid over twee dagen)
• Beerse: 4 augustus, van 9u30 tot 16u

De kosten voor deze opleiding worden door de club gedragen. Ben je bereid om je als wedstrijdleider voor KilL Leuven in te zetten, laat dat dan weten aan Stijn.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.