Clubtoernooi: laatste dagen om in te schrijven

In onze nieuwsbrief van april stond alle info over ons clubtoernooi en het clubetentje. Wil je je nog inschrijven, wacht dan niet langer en doe het nu!

We verwachten jullie op zaterdag 5 mei vanaf 13u in de sporthal van de UCLL in Heverlee. De eerste wedstrijden worden aangevat om 14u.

Zoals vorige jaren spelen we dubbelwedstrijden met gemengde en steeds wisselende teams. Opdat dit leuke wedstrijden zou opleveren, worden deze teams samengesteld uit spelers met een gemengd niveau. Voor wie wil is er een ook de mogelijkheid om zich in het enkelspel te meten met andere clubleden. Iedereen is welkom, zowel recreanten met wat minder spelervaring als de meer gevorderde spelers. Deelnemen is belangrijker dan winnen!!!

Na een namiddag stevig badmintonnen worden we om 19u30 verwacht in restaurant De Waaiberg (Tervuursevest 60 | op de ring tegenover de hoofdingang van OHL), voor een subliem buffet in drie gangen. Voor 30 euro per persoon mag je onbeperkt aan het buffet aanschuiven, en krijg je 2 glazen wijn en 1 glas water of frisdrank. Ook je partner is zeer welkom, maar die betaalt wel 40 euro.

Voor de praktische organisatie vragen we wel om op voorhand in te schrijvenMail daarom nu of ten laatste vóór 23 april en vermeld of

• je deelneemt aan het dubbelspel op het clubtoernooi,
• je deelneemt aan het enkelspel op het clubtoernooi,
• je deelneemt aan het clubetentje in De Waaiberg,
• je je partner meebrengt naar het clubetentje.

Indien je mee gaat eten schrijf dan ook het gepaste bedrag vóór 30 april over op de rekening van de club (BE47 7350 4390 1780) met vermelding van je naam en ‘clubtoernooi 2018’.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.