Clubtoernooi en etentje

Het is zover! De inschrijvingen voor ons clubtoernooi zijn geopend!

We verwachten jullie op zaterdag 14 Mei vanaf 13u in de sporthal van de UCLL in Heverlee. De eerste wedstrijden worden aangevat om 14u.

Zoals vorige edities spelen we dubbelwedstrijden met gemengde en steeds wisselende teams. Opdat dit leuke wedstrijden zou opleveren, worden deze teams samengesteld uit spelers met een gemengd niveau. Voor wie wil is er een ook de mogelijkheid om zich in het enkelspel te meten met andere clubleden. Iedereen is welkom, zowel recreanten met wat minder spelervaring als de meer gevorderde spelers. Deelnemen is belangrijker dan winnen!!!

Na een namiddag stevig badmintonnen worden we om 19u30 verwacht in Restaurant Wok Dynasty (L.E.Van Arenbergplein 11, 3001 Heverlee), voor een ALL-IN Arrangement. Voor een absolute bodemprijs van 25 euro per persoon mag je onbeperkt aan het buffet aanschuiven, en krijg je één aperitief en onbeperkt frisdrank, pils en/of tafelwijn. Ook je partner is zeer welkom en betaalt slechts 25 euro.

Voor de praktische organisatie vragen we wel om op voorhand in te schrijven. Mail daarom nu of ten laatste vóór 05 mei en vermeld of 

  • je deelneemt aan het dubbelspel op het clubtoernooi,
  • je deelneemt aan het enkelspel op het clubtoernooi,
  • je deelneemt aan het clubetentje in Wok Dynasty,
  • je je partner meebrengt naar het clubetentje.

Indien je mee gaat eten schrijf dan ook het gepaste bedrag vóór 10 mei over op de rekening van de club (BE47 7350 4390 1780) met vermelding van je naam en ‘clubtoernooi 2022’.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.