50% korting bij vernieuwing lidmaatschap

Het is een bijzonder jaar geweest. Dankzij de COVID pandemie is ons seizoen helemaal anders gelopen dan we gehoopt en verwacht hadden. Hopelijk kunnen we de periodes van lockdown, waarbij we onze geliefde sport niet meer kunnen uitoefenen, binnenkort definitief achter ons laten.

Met een straffe stunt willen we jullie deels compenseren voor de gemiste speelmomenten van 2020 en motiveren om volgend jaar opnieuw te badmintonnen bij KiLL Leuven: wie in 2020 lid was van KiLL en het volledige lidgeld betaalde (lid geworden vòòr oktober) bieden we aan om in te schrijven voor 2021 met een korting van 50% ten opzichte van het reguliere lidgeld. Dit wel onder volgende voorwaarde: we moeten je inschrijving en betaling ontvangen voor 01 januari 2021.

Was je in 2020 een betalend lid van onze club? Dan heb je normaal gezien in het begin van de maand een mail van ons ontvangen met alle info over deze actie (en onlangs misschien ook een herinnering). Ontving je deze mail niet (kijk zeker ook eens tussen de spam) en wil je nog snel profiteren van deze actie, neem dan snel contact met ons op…

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.