Winnaar maandagtoernooi gekend

Op maandag 4 juni werd de laatste speeldag van het maandagtoernooi (2017-2018) afgewerkt. Koenraad had zich in april nog net naar de leiding van het klassement gespeeld en had het dus allemaal zelf in de hand.

Of misschien toch niet… Nog nooit leverde de loting zo’n interessante wedstrijden op als op deze laatste speeldag. In zowat elke ronde zagen we hen die nog kans maakten op de titel tegen mekaar uitkomen en dit uiteraard met telkens wisselende partners.

Uiteindelijk slaagde “Koekie” Heiremans er toch in zijn plaats in het klassement te verdedigen. Wim “even een parameter aanpassen” Grobben werd tweede. Met slechts 0.11 punten minder strandde Davy “the glove” Meeus op de derde plaats.
Toch nog een bijzondere vermelding voor Maxim “Max, the loud mouth” Huyghelier, die geen enkele van zijn veertien wedstrijden verloor en daarmee de vijfde plaats inneemt.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.