Geen training op 11/12/2017

In het kader van ‘De Warmste Week’ start vanavond in het Universitair Sportcentrum van KU Leuven de actie ‘Badminton for Life’ ten voordele van Sportpret vzw. Bij de organisatie hiervan zijn een aantal badmintonners betrokken die we in onze club ook regelmatig zien, waaronder Rik Dewit.

Rik zou normaal gezien vanavond training geven, maar zal dus in een andere sporthal te vinden zijn. We hebben de voorbije week verschillende personen gecontacteerd om hem te vervangen. Helaas vonden we niemand die vrij was.

De training van vanavond kan dus niet doorgaan. Aangezien de feestdagen al in zicht zijn, zullen we deze training niet verplaatsen. Binnenkort maken we trouwens alweer de planning op voor de trainingen in het voorjaar.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.