KiLL 1G vs Tienen 1G: 6-2

YES WE CAN!!!  Dikke proficiat aan onze ploeg! Na een felbevochten en onverhoopt gelijkspel vorige week tegen de tweede in de stand (Blauwput) waren we al een stap dichter bij behoud. Onze laatste wedstrijd van het seizoen, tegen de laatste in de stand, zou beslissen over al dan niet degradatie.

Met één puntje voorsprong, een beetje stress en veel goesting, begonnen we aan de ontmoeting. Tienen bood stevig weerwerk maar al snel werd duidelijk dat 1G vandaag op superscherp stond en dat we niet van plan waren om volgend jaar een reeks lager te spelen.

We hadden  geen zin om het overdreven spannend te maken,  reeds voor aanvang van de gemengde wedstrijden hadden we  voldoende punten om minstens gelijk te spelen : YESS behoud was een feit!!! Het seizoen werd in stijl afgesloten,  ook de twee gemengde wedstrijden werden overtuigend gewonnen.

Bedankt aan alle spelers voor het fijne seizoen, tot volgend jaar!  Roel

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.