High5 Dijlevallei toernooi

Met een hele delegatie van Kill waren we aanwezig op het jaarlijkse badmintontoernooi van onze stadsgenoten. En we lieten onze aanwezigheid niet onopgemerkt voorbij gaan… Er werden zeer mooie prestaties neergezet en we kaapten maar liefst 3 titels weg! Proficiat aan Koenraad en Wim N. als winnaars van HD D, Sofie en Jessica als winnaars van DD C2 en Nick die de titel van HE D veroverde tegen clubgenoot Dirk VG! Kill Leuven deed zijn naam alle eer aan.
Ook dikke merci aan alle supporters die ten gepaste tijde  van zich lieten horen. We kijken alvast uit naar een even enthousiaste opkomst op het volgende toernooi (17 en 18 dec in Keerbergen)!

dijlevallei01

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.