KiLL 1G vs De Voskes 2G: 5-3

Na een sterke seizoensstart (zie vorig verslagje) bleek het de afgelopen maanden voor onze ploeg niet zo vanzelfsprekend om te blijven presteren. We verloren al onze ontmoetingen, vaak nipt met het kleinste verschil en spannende wedstrijden, maar daar koop je niets voor …

Het gevolg laat zich raden : wie niet wint scoort geen punten en glijdt af naar de onderste regionen van het klassement. Dat zijn de harde wetten van competitie spelen. Toen we enkele weken geleden ook tegen de laatste in de stand de boot in gingen …stonden wij plots laatst ! Sh*t , een klein paniekmomentje, tijd om ons te herpakken !

De kopjes laten hangen is niet onze stijl. Gesteund door talrijk opgekomen supporters vlogen we er tegen De Voskes weer met vol enthousiasme in. Beide dubbels werden overtuigend gewonnen. De enkelwedstrijden werden netjes verdeeld…….één puntje was al met zekerheid binnen : YESSS !!   Gezien de nederlagen de afgelopen ontmoetingen voelde dit al een beetje als een overwinning. Maar KiLL zou KiLL niet zijn moesten we er niet alles aan doen om door te stomen naar dubbele punten. Ben en Els besloten in de tweede gemengde na twee sets dat het nu wel spannend genoeg geweest was en schakelden nog een versnelling hoger, met 21-8 winst in de derde set werd er net geen brandhout gemaakt van de tegenstand. De overwinning was binnen !

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.